Rebel Rebel

"Rebel Rebel, you've torn your dress"

2014. augusztus 15. - excusezmoi

 

A blog, ha valakinek nem volna ismerős, egy David Bowie számról kapta a nevét

Elég sokáig agyaltam, mégis mi lenne a legmegfelelőbb név, végül azért e mellett döntöttem, mert:

  1. Nagyon szeretem Bowie-t.
  2. Ennek a számnak a karcossága mind stílusilag, mind mondanivalójában reprezentálja, hogyan viszonyulok a divathoz. Rendkívül érdekesnek találom, főleg azért, mert az önkifejezés egy formája. Viszont vannak vele kapcsolatos olyan dolgok, amiktől én is undorral fordulok el. Szóval ambivalencia a köbön.
  3. Ha másik számcímet választottam volna a blognak, az valószínűleg egy The Clash számcím lett volna. A punkos kinézet és főleg a Clash mindig is közel állt hozzám. Tehát a lázadozó hozzáállás az, amit még valahogy a címbe bele szerettem volna vinni.
  4. A tény, hogy ez a cím Bowie-hoz kapcsolódik, szerintem már önmagában is egyfajta állásfoglalás. Hiszen a neve összeforrt az olyan kifejezésekkel, mint például a stíluskaméleon. Évtizedek óta bizonyítja, hogy meg tud újulni úgy, hogy mégis önmaga marad. És hát egy jelenség na. Egy olyan jelenség, ami mellet nem nagyon lehet szó nélkül elmenni.

Szóval...

Ez a blog első sorban külsőségekről szól majd, lévén a divat a fő témája.. de ettől függetlenül nem akarok a felületesség szintjén megragadni, és pusztán az emberek arcába tolni, mit KELL hordani. Ötletekkel szeretném elárasztani ezt a blogot, amiket aztán mindenki kedvére felhasználhat, ahogyan akar.

Szeretném inspirálni az olvasóimat arra, hogy merjenek úgy öltözködni, hogy nem csak az aktuális divat elemeit majmolják, amit az újságokban látnak, hanem bátran kísérletezzenek és merjenek olyan ruhákat magukra húzni, amik a legjobban reprezentálják a hangulatukat, az életfelfogásukat, saját magukat.

Meg fogom osztani a tapasztalataimat az online vásárlással, gardróbtakarítással és rendszerezéssel, és még sok olyan dologgal kapcsolatban, ami bárki hasznára válhat.

Bla bla BLA bla...

És és és ÉS és és... de nem akarok előre lelőni minden témát! Így befejezésként következzen a névadó dal:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebelrebel.blog.hu/api/trackback/id/tr106606365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása