Rebel Rebel

Ruhaböjt állapotjelentés 2. + kívánságlista

2015. december 08. - excusezmoi

 

Már nincs egy hónap és vége az évnek, ami azt jelenti, hogy lejár a fogadalmam is, hogy nem veszek új ruhákat és kiegészítőket. 
ccccccc.jpg

Ahogy azt a korábbi állapotjelentésben megelőlegeztem, tényleg a december az egyik legnehezebb hónap az egészből. Az akcióhegyek nem kímélnek, Black Friday, Black week, Xmas Special Sale, UltraMegaGigaSale... és még sorolhatnám. 

Az akciókon felül a hirdetések mennyiségének megnövekedése sem elhanyagolható nehezítő tényező. Tényleg bármit nyitok meg a gépemen, száz ruhamárkát hirdető reklám jelenik meg, hogy a hírleveleket ne is említsem. Mivel érdekelnek az újdonságok, jó pár márkát követek instagramon is, és hát ott sem tétlenkednek az ünnepi időszakban, megnőtt a posztok és az akciók száma is.

A másik, hogy kardigánhiányom van. Így a hidegebb hónapokban tűnt fel, hogy nem hoztam ki magammal normális kardigánt. Mert ami itt van velem Londonban ( pontosan 2 db), az vagy túl meleg, vagy rövid ujjú és nem megy semmihez. Szóval ez elég zavaró most, és december végééig ez nem is fog változni. Marad a póló+pulcsi, vagy ing+pulcsi kombináció.

Ezek mellett rájöttem, hogy mi az ami leginkább nehéz: az, hogy el kell viselnem, hogy lecsúszok dolgokról. Értem ez alatt, hogy megtetszik valami, de mivel ebben az évben nem vehetem meg, nagy eséllyel elszalasztom, hiszen olyan gyorsan cserélődnek a kollekciók. 

Szóval az év utolsó hónapjában megszaporodtak a nehezítő tényezők. De most már csak azért is kibírom.

Habár nem vehetek semmit, csináltam most egy amolyan kívánságlista félét. Szóval összeszedtem pár dolgot, amit ha a fogadalmam nem tartana vissza, nagy eséllyel megvennék magamnak. Meglepően rövid lett a lista, összesen 9 cuccot tartalmaz. Ábrándozni csak lehet... íme:

 

 

 képek: TOMS, Monki, USE, TheBetaVersion, H&M, Daige

A bejegyzés trackback címe:

https://rebelrebel.blog.hu/api/trackback/id/tr128146862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása