Rebel Rebel

UrbanLegend, egy ízig-vérig bringás márka, nem csak bringásoknak!

2015. március 23. - excusezmoi

 2013-ban részt vettem a Béhance Portfolio Reviews-on a Design Terminálban. Túlestem azon a nekem nem kicsit para helyzeten, hogy idegen embereknek kell bemutatni a munkáimat, és beszélni róla.. lehetőleg értelmesen. Ami egyébként meglehetősen jól sikerült.. annyira, hogy később külön előadni is hívtak! De ez egészen más tészta.. Ezek után, kicsit euforikus állapotban sétáltam át, hogy leüljek és meghallgassak pár előadást. Így találkoztam először Geréby Zsófival, és az általa képviselt UrbanLegend márkával.

380322_308286305927029_856759861_n.jpg

Mondhatjuk véletlennek, hiszen nem terveztem előre, hogy az előadáskora is maradok. De jobban belegondolva, szinte csoda, hogy eddig nem ismertem meg jobban az UrbanLegend-et, hiszen rengeteg biciklis ismerősöm van. Az UrbanLegend pedig kizárólag női biciklis öltözékeket kínál a vásárlóknak. Pontosabban, a nyomásnak engedve már egy ideje a férfiak is találnak rájuk szabott, biciklizéshez kiváló darabokat az UrbanLegend-nél.

uu1.jpg

Visszatérve az előadásra, Geréby Zsófi közvetlen és kedves beszéde azonnal szimpatikussá és érdekessé tette a márkát a szememben. A sok kis plusz ami a márkához kapcsolódik, mint weboldalon összegyűjtött városi legendák (amiket magunk is gyarapíthatunk), az a gondolat, hogy a bringások szimbiózisban élnek a várossal, az elsőre egyszerűnek tűnő, mégis rafinált szabásvonalak, mind-mind csak fokozták a csodálatomat.

uu2.jpg

Jómagam ugyan nem bringázok, viszont szeretek hosszú városi sétákra indulni, és a természetben lenni. Ehhez való kényelmes, praktikus, de azért mutatós ruhadarabokat pedig mindig keresek. Az UrbanLegend-ben mindez megvan, ráadásul az anyagok, amikkel dolgoznak, kitűnő minőségűek. 

uu3.jpg

E mellett jó helyen is használják a jó anyagokat. A kabátok jórészt vízhatlan anyagból készülnek, jól szigetelnek. A pulcsik puha textilekből vannak (tapintható a különbség egy sima h&m vagy bershka pulcsihoz képest), és tapasztalatból mondom, hogy jól ellenállnak a szélnek is. Nem utolsó sorban pedig a legtöbb ruhadarabon fényvisszaverő részleteket fedezhetünk fel, ami akár gyalogosként, akár bringásként láthatóvá tesz az autósok számára is a sötétben.

uu4.jpg

Az előadás után már folyamatosan nyomon követtem a márka minden lépését. A közvetlen hangvétel a facebook oldalukon is megvan, amin bringás újdonságokkal és eseményekkel, werkfotókkal, akciókkal, és minket megszólító ruhadarabokkal is találkozhatunk!

u1.jpg

Összességében egy nagyon szerethető márkának mondanám az UrbanLegend-et.  És nem csak a ruháik miatt, hanem úgy az egész miatt, gondolok itt a sok kreatív ötletre, amivel a márkát promótálják, és a mindent átható bringázás adta "szabadság feeling"-re. Örülök, hogy én is részese lehetek ennek a legendának! 

1011753_10152794670007094_2383747954871032785_n.jpg

A fotómontázsok az ő képeik felhasználásával készültek: Rév Marcell, Gáldi Vinkó Andrea, Halász Dániel, miki357.com Forrás: UrbanLegend

Fotók: Rév Marcell, Balázs Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://rebelrebel.blog.hu/api/trackback/id/tr447283633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása