Rebel Rebel

Daige "IT'S ME" ősz-tél 2015

2015. augusztus 27. - excusezmoi

 

Ma megérkezett az egyik kedvenc magyar márkám, a Daige idei őszi-téli kollekciójának lookbook-ja. Az "IT'S ME" névre keresztelt kollekciót az iskolapadban töltött órák ihlették, amikor az unalom "hevében" előkerült a négyzetrácsos papír, és amőba verseny vette kezdetét.  De előhívja a tanulás során vétett hibák játékosságát is a felhasznált mintákon keresztül. 

11889496_881498111939065_3279456380351729276_n.jpg

Úgy egyáltalán a játékosság fontos eleme a kollekciónak, ami nem csak a mintáknak, hanem a szokatlan kivágásoknak és átlapolós részleteknek is köszönhető. A "bokavillantós" farmernadrág pedig nekem azt az időszakot juttatja eszembe, amikor a már félig kinőtt nadrágot még mindig hordtam, mert nagyon szerettem, pedig már rég kicsi volt, de nehéz volt belátni, hogy ez van, nincs mit tenni.

Őszintén szólva, nosztalgiázásra csábított a kollekció leírása, és maga a kollekció is. Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy ezekben a ruhákban szívesen merengnék tovább, vagy élném újra azokat az unalmas órákat, amikor a padokat dekoráltam ki. Szinte minden eleme szuper és jól variálható az "IT'S ME" kollekciónak. 

További képek az új Daige kollekcióról a galériában, és a facebook oldalukon!

fotók: Kecskés Márton

A bejegyzés trackback címe:

https://rebelrebel.blog.hu/api/trackback/id/tr717738074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása