Rebel Rebel

Változások

2016. december 13. - excusezmoi

 

Így az év vége felé járva kapott el az érzés, hogy folytatni szeretném a blogomat.

Viszont biztos vagyok benne, hogy más lesz mint amilyen eddig volt. 

Egyrészt kap a blog egy instagram fiókot, ahol sūrūbben fogok jelentkezni mindenféle divattal kapcsolatos témával, tippel, "aktuálisan mit hordok képekkel" és hasonlók.

Más részt magát a blogírást szeretném rendszeresebbé tenni, mert azt hiszem korábban ennek hiánya miatt csúszott ki a kezem közül az egész.

Az írás hiánya ellenére nem álltam meg a divat miértje, és úgy egyáltalán az öltözködési szokásaink után kutakodni. Legyen az könyv, magazin vagy az interneten talált cikk és videó, ha érdekes témát találok, ugyanúgy szívesen rágom át magam rajta, legyen bármilyen hosszú is.

Viszont nehézkessé vált az utóbbi idõben, hogy megosszak magamból bármit is, nem csak itt a blogon hanem úgy egyáltalán. 

Szeretnék ezen változtatni.

Szóval hamarosan jelentkezem!

Az instagramon pedig ITT találtok meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebelrebel.blog.hu/api/trackback/id/tr412027923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása