Rebel Rebel

A Drake's London egy rajzolt fickóval népszerűsíti új kollekcióját!

2015. március 25. - excusezmoi

Teljesen véletlen botlottam a lentebb látható motoros fickóba a Tumblr-t böngészve. Csak később lettem figyelmes az alatta levő kiírásra, miszerint ez a kép a Drake's London legfrissebb kiadványából származik!

A Drake's 2015-ös tavaszi-nyári kollekcióját rendhagyó módon egy jó vágású rajzolt fickó népszerűsíti, akit a tokiói grafikus, Akira Sorimachi vetett papírra. A teljes lookbook 12 illusztrációból áll, amiket itt lehet megnézni.

drake2.jpg

A figura különböző életképek főszereplőjeként jelenik meg, hol mint fentebb, büszkén áll a motorja mellet, hol lóversenyt néz, hol pedig kutyát sétáltat. Tulajdonképp úgy viselkedik a képeken, mint ahogyan egy sima fotózott lookbook-ban a modelleket szokták beállítani. De mivel egy rajzolt fickóról van szó, és a rajzstílus is enyhén karikatúra szerű, olyan mintha kicsit kifigurázná az ilyen típusú képeket. Ugyanakkor egy plusz vagányságot is ad, hogy bevállalták, hogy ilyenformán mutassák be legújabb kollekciójukat!

drake1.jpg

És ha mindez még nem lenne elég... Ha a Drake's oldalán az illusztrációkra kattintunk, úgy jelennek meg egy külön oldalon a képek, hogy alá rendeződnek a figurára rajzolt ruhadarabok és kiegészítők. Mint a következő képben is látszik. 

drake3.JPG

Rendkívül szellemes és okos húzásnak tartom, hogy ezt a megoldást választották a kollekció népszerűsítésére! Mindig örömmel látom, ha szép grafikus munkákat használnak fel ötletesen egy divatanyagban.

A Tumblr oldalukon pedig elhintették március közepén, hogy készülnek még egy meglepetéssel Sorimachi-val közösen. Izgatottan várom!

 

Grafikák: Akira Sorimachi Forrás: Drake's London

A bejegyzés trackback címe:

https://rebelrebel.blog.hu/api/trackback/id/tr237303550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása